maanantai 21. tammikuuta 2013

Pikku-S

Pikku-S. Mitkään sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, kuinka kovasti tuota pientä tyttöä rakastankaan. Sen takia myös mietin, kuinka paljon hänestä täällä kerron ja millaisia kuvia julkaisen. Päädyin siihen, että ainakin toistaiseksi mennään niin ettei tytön kasvot tulisi tunnistettavasti näkymään blogissa, en myöskään käytä hänen koko nimeään.

Rakas tyttäremme syntyi siis viime toukokuussa niin, että minä sain nauttia ensimmäisestä äitienpäivästäni vastasyntyneen vauvan tuhistessa vieressä. Silloin ei osannut vielä aavistaakaan kuinka paljon tuota pientä kykenee rakastamaan ja se rakkaus voimistuu vain päivä päivältä.

S syntyi lähes laskettuna aikana ja on ollut ns. helppo lapsi nukkumisen, syömisen yms. suhteen. Ehkä juuri sen takia olenkin pystynyt nauttimaan täysillä tästä ajasta vauvan kanssa kotona. Äitiyslomani lähenee jo loppuaan, mutta aion jäädä toistaiseksi kotiin hoitamaan tyttöä. Sitäpaitsi meillä saattaa olla jo haaveissa pikkusisarus leikkikaveriksi ;)

Nyt S on hieman yli 8kk ikäinen, liikkuu ryömien vinhaa vauhtia eteenpäin ja on kiinnostunut kaikesta mahdollisesta (ja mahdottomasta). Syö kaikkea mitä tarjotaan, ei ole allerginen millekään. Kasvaa hyvin ja tasaisesti. Osaa ihan selvästi jo sanoa "äiti" vaikkei mies sitä uskokaan ;)

Äidin rakas <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin vierailustasi! :)