maanantai 21. tammikuuta 2013

Ensitapaaminen

Eihän vieraalle henkilöllekään aleta suoraan kertomaan päivän tapahtumia, vaan tottakai ensin esittäydytään asiallisesti. Joten eiköhän aloiteta.

Tämä blogi syntyi pitkän (9kk) harkinnan jälkeen. Yhtä kauan odotin myös tämän blogin toista päähenkilöä. Odotus ei tosin ollut päällekäistä, vaan tyttömme synnyttyä aloin miettimään päivittäisten asioiden kirjaamista ylös. Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja tässä sitä ollaan.

Itse olen siis uhkaavasti kolmekymppisyyttä lähestyvä yhden lapsen äiti. Esikoisemme syntyi toukokuussa 2012. Perheeseemme toki kuuluu myös ihana aviomieheni sekä muutama lemmikki, mutta pääasiassa tässä blogissa tullaan keskittymään äitiin ja tyttäreen, mutta toki meidän elämää tullaan myös sivuamaan enemmän tai vähemmän. Tyttäremme myötä olen saanut tutustua myös lastenvaatteiden ihmeelliseen (ja kalliiseen!) maailmaan, joten siltäkään tässä blogissa ei tulla välttymään. Olen maalle muuttanut kaupunkilaistyttö, niin kuin mieheni asian ilmaisee, joten sisustus- ja pihajuttujakin tänne saatta ilmestyä.

Tervetuloa mukaan, kysymyksiä ja kommentteja saa ja on enemmän kuin suotavaa jättää! <3

Aurinkoisin terkuin, Hippusia äiti E ja tytär S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin vierailustasi! :)