tiistai 29. tammikuuta 2013

Kevätvaatetusta ja kenkäpohdintaa

Kuten aiemmin jo mainitsin, niin meidän kevät vaatetuksesta puuttuu haalari. Ja koska tänä keväänä ei varmasti vielä kovinkaan paljon maassa möyritä, haluaisin haalarin olevan sen verta reilu, että se menisi vielä syksylläkin. Vielä ei oikein mieleistä ole löytynyt ja kokokin on hieman hakusessa. Ticketillä ja Racoonilla olisi muutama "ihan kiva", mutta katsellaan nyt vielä.

Muuten meille onkin kertynyt muutama takki kevättä/kesää silmällä pitäen.

Pomp de Lux, Racoon, H&M. Ja kaikki kolme ovat uutena hyvällä alennuksella hankittuja.


Racoonin viime kevään anorakki koossa 80cm. Onneksi meiltä löytyy tämä, sillä näissä tämän kevään Racoonin uutuuksissa ei ollut oikein mitään omaa silmää miellyttävää. Takin kaveriksi olisi tarkoitus etsiä resorien väriset ulkohousut tais sitten violetin sävyiset.


Ihana ihana ihana fleece Pompilta kokoa 80cm. Harmittaa niin kun en älynnyt alesta napata isompaa kokoa myös, tämä on nimittäin livenä aivan ihana! Kuvat ei tee oikeutta ja todellinen väri on jotain näiden kahden kuvan välimaastosta. Tälle jäi alessa hintaa reilu 8 euroa eli todella olisi pitänyt ostaa jemmaan ainakin toinen. Voi tyhmä minä!

Tämän H&M:n trenssin ostin jo viime keväänä kun S oli juuri syntynyt. Koko on 86cm, mutta naftia mitoitusta eli hyvä nyt keväällä jo, mutta mahtuu myös syksyllä. Tosi suloinen takki röyhelökoristuksineen.

Posti kiikutti meille myös kahdet ale kengät tällä viikolla, toiset olisi tarkoitettu nyt keväällä ensikengiksi ja nuo toiset syksyyn. Koot olivat kyllä yhtä arpomista, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta! ;) Kysessä siis Agatha Ruiz de la Pradan popot, Brandokselta nappasin ne hyvällä alella. Molemmissa pohjaväri tummempi lila, salama taas vääristää.

Nämä ovat siis kokoa 20 ja keväällä/kesällä varmasti S:lle sopivat.

Ja nämä taas kokoa 22 ja toivon kovasti, että sitten syksyllä mahtuvat tytölle. Jos ei, niin sitten joku muu saa tästä todella söpöt saapikkaat :)
 
Vielä olisi hankkimatta hanskat ja pipot, mutta niitä katsotaan sitten keväämmällä. Niin ja se haalari.. olin ajatellut, että Racoonin tai Ticketin kevätmallistoissa olis joku kiva haalari meille, mutta aika huonolta näyttää. Tosin olen aivan rakastunut Ticketin vanhempaan vk-haalariin, sellaiseen kukikkaaseen vaaleanpunaisella pohjalla. Täytyy ehkä yrittää metsästää meille sellainen fb-kirppiksiltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin vierailustasi! :)