tiistai 22. tammikuuta 2013

Katseet ensi talveen

Kuten jokainen muukin kaukaa viisas (hah :D) äiti, olen minäkin hankkinut tytölle jo ensi talven toppakamppeet tämän vuoden aleista. Toivotaan vaan, että kokoruletti on osunut oikeaan ja kamppeet ovat kaikin puolin sopivia sitten vuoden päästä. Kenkiä en uskaltanut vielä hommata kun ei ole mitään käsitystä tuon neidin jalan koosta tällä hetkellä, saatika sitten ensi talvena! Asusteiden hankinnan jätän myös ensi syksyyn ellei mitään "pakko saada"-juttua tule nyt vielä eteen...

Mutta sitten itse asiaan. Tänä vuonna meillä on ollut käytössä Racoonin ihana vaaleanpunainen haalari jo kahdessa (kröhöm..) koossa, joten ensi talveksi hamstrasin tytölle kaksiosaisen puvun (housut puuttuu kuvasta kun ovat vielä paketissa) kyseiseltä merkiltä koossa 86cm. Pieni kuvausavustajakin ehti jo laittaa näppinsä peliin :)


Haalariksi valikoitui Ticketin omasta alesta ihanan pirtsakka Snowbaggie koossa 86cm, värinä on fuchsia purple. Salamalla en saanut oikeaa väriä esiin, joten kuvien laatu on mitä on...Kaupungille ja kyläilyyn löytyy Mayoralin suloinen beige toppis. Tämä on kokoa 24m, mutta on naftia mitoitusta mielestäni.


Niin ja näköjään huijasin jo heti tuossa alussa, eli onhan tuolla kaapissa odottelemassa myös yhdet kengät, fb-kirppikseltä bongatut uudenveroiset EMU:t koosa 24. :)


Kotoa löytyy sitten ihan täällä maalla pihalla rymyämistä varten yksi Lenne Activen jo elämää nähnyt puku koko 80cm, mutta se on kyllä ihan valtava joten varmasti menee vielä ensi talvena. Toivottavasti ensi talven mallistoissa ei sitten ole enää mitään älyttömiä herkkuja :)
Parit kengät, pipot ja muut asusteet jää siis syksyyn hankittavaksi ja nyt voisikin suunnata jo katseen tulevaan kevääseen... Vk-vaatetuksesta haalari olisi hakusessa, kenkiä ei varmaan keväällä vielä tarvitse. Tai mistä sitä tietää vaikka tyttönen oppisi jo ensi viikolla kävelemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän puumerkin vierailustasi! :)